Wanneer je niet aan 7 gasten komt voor een erotische homeparty kun je alsnog het formulier invullen op de pagina ‘party boeken’. Onze consulente neemt dan contact met je op en bespreekt met jou de mogelijkheden die er zijn.

Helaas, we hanteren voor de deelnemers aan onze erotische parties een minimale leeftijd van 18 jaar.

Als je nu al weet dat je waarschijnlijk onder de 7 gasten gaat krijgen neem dan contact op met je consulente. Zij kan samen met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer je niet op tijd meldt dat er minder dan 7 personen aanwezig zijn, loop je het risico dat de party niet doorgaat. Wanneer er niets gemeld wordt en er bij aankomst van de consulente minder dan 7 gasten aanwezig zijn mag onze consulente weigeren de party te laten doorgaan.

Onze consulenten zijn zeer discreet en begrijpen goed dat jij dingen wilt bestellen in volledige privacy. Bij het bestellen van de producten gaat onze consulente altijd apart zitten, bijvoorbeeld in een hoekje van de kamer of eventueel in de keuken of ander vertrek. Zo kunnen alle gasten apart hun bestelling doorgeven en is er de gelegenheid om privé vragen te stellen. De andere gasten hoeven hierdoor niet te weten wat jij besteld.

Er is in principe geen maximum voor het aantal personen op onze homeparties. Zorg wel dat je jouw consulente inlicht wanneer je veel personen verwacht. Zij moet dan zorgen voor extra bestellijsten e.d.

Wij hebben speciale homeparties voor stelletjes. Hier zijn dus ook mannen welkom. Wanneer je een man wilt uitnodigen op een ladies homeparty bespreek dit dan met je consulente. Dit is wel mogelijk, maar daar zijn wel voorwaarden voor. Je consulente vertelt je hier graag meer over.

Nee, wij hebben geen afname verplichting op onze homeparties.

Wanneer je een adres invult op het aanvraagformulier kunnen wij makkelijk zien of er een consulente bij jou in de buurt is.

Wij streven er zo veel mogelijk naar de party te laten plaatsvinden op de datum die jouw voorkeur heeft. Echter hebben onze consulenten ook een eigen agenda. Dit zal samen afgestemd moeten worden.