Erotische homeparty’s, plezier voor iedereen

Wat denk je van een gezellig avondje met je vrienden, vriendinnen of collega's? Een hapje, een drankje en de nieuwste trends op het gebied van erotiek? Dat kunnen wij jou bieden tijdens een gezellige erotische homeparty. Misschien denk je dat dit niets is voor jouw collega's, vrienden of vriendinnen, maar dat is een vergissing. Wij weten via onze consulentes dat een dergelijke avond binnen de kortste keren een hilarisch festijn wordt, waarbij de verhalen uit de eigen praktijk al snel aanleiding geven tot meer anekdotes.

9.jpg

Erotische homeparty, alles van voor- tot naspel

Wat mag je nu precies verwachten op een erotische homeparty? Veel plezier en grappige momenten natuurlijk! Maar ook een manier om iets meer te weten te komen over de hulpmiddeltjes om de erotiek weer wat spannender te maken. Onze consulente zal jou en je gasten een duidelijke en leuke uitleg geven over alle zaken die beschikbaar zijn, voor velen zal het leerzaam zijn. En voor de duidelijkheid: ‘trildingen’ probeer je tijdens deze erotische homeparty op het puntje van je neus. Als je moet niezen, geeft dat meteen duidelijkheid. Reken dus gewoon op een avond met veel humor en gezelligheid.

Uiteraard mag je er ook op rekenen interessante artikelen te zien. En het leukste is dat die ook nog eens niet veel kosten. De prijzen van Pleasure4all zijn namelijk heel scherp, heel vaak 10 tallen procenten goedkoper dan andere homeparty organisaties. Zo goedkoop vind je het nergens!

Erotische homeparty, geef extra kleur aan je seksleven

Een erotische homeparty kun je organiseren voor jong en oud (minimumleeftijd 18 jaar). Natuurlijk bepalen jij en je gasten zelf de sfeer op de avond, de consulente zal het ijs snel weten te breken. Een erotische homeparty is gewoon gezelligheid voor jou en je gasten. Informeer maar eens bij je collega's, vrienden, vriendinnen of andere bekenden wat zij vinden van een dergelijke gezellige bijeenkomst. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om interessante artikelen te kopen om je seksleven een boost te geven. Ons assortiment biedt kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Pleasure-4-all-9-van-12.jpg
Pleasure-4-all-8-van-12.jpg

Organiseer een erotische homeparty bij jou thuis

Zie jij het helemaal zitten om een onvergetelijke avond te organiseren? Natuurlijk is een erotische homeparty ook een perfect idee voor een vrijgezellenfeest*. Een paar dingen om rekening mee te houden:

  • Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn
  • Er moeten inclusief gastvrouw minimaal 7 gasten aanwezig zijn om een erotische homeparty door te laten gaan

Wacht niet te lang en boek de erotische homeparty vandaag nog. Onze consulentes zullen jou en je gasten graag van alles vertellen en laten zien om er een gezellige en interessante avond te maken!

Party boeken

* Voor vrijgezellenfeesten en bijzondere evenementen worden €45,- in rekening gebracht