Een erotische avond voor dames

Natuurlijk ken je de typische thuisparty's wel, met standaard zaken, zoals beddengoed en bewaarblikjes. Ben jij wel toe aan een ander feestje? Met een erotische homeparty ben je verzekerd van een leuke en hilarische avond met een ongedwongen sfeer. Leer je vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s eens van een andere kant kennen en ga voor een erotische homeparty van Pleasure4all. Deze erotische avond is toegankelijk voor iedereen boven de 18 en je kunt rekenen op een mooi, uitgebreid maar vooral betaalbaar assortiment.

Wat kunt u verwachten?

Wat mag je nu precies verwachten op een erotische homeparty? Veel plezier en grappige momenten natuurlijk! Maar ook een manier om iets meer te weten te komen over de hulpmiddeltjes om de erotiek weer wat spannender te maken. Onze consulente zal jou en je gasten een duidelijke en leuke uitleg geven over alle zaken die beschikbaar zijn, voor velen zal het leerzaam zijn. En voor de duidelijkheid: ‘trildingen’ probeer je tijdens deze erotische homeparty op het puntje van je neus. Als je moet niezen, geeft dat meteen duidelijkheid. Reken dus gewoon op een avond met veel humor en gezelligheid.

Ervaringen
Pleasure-4-all-8-van-12.jpg
2.jpg

Een erotische avond voor dames

Een erotische homeparty kun je organiseren voor jong en oud (minimumleeftijd 18 jaar). Natuurlijk bepalen jij en je gasten zelf de sfeer op de avond, de consulente zal het ijs snel weten te breken. Een erotische homeparty is gewoon gezelligheid voor jou en je gasten. Informeer maar eens bij je collega's, vrienden, vriendinnen of andere bekenden wat zij vinden van een dergelijke gezellige bijeenkomst. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om interessante artikelen te kopen om je seksleven een boost te geven. Ons assortiment biedt kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Organiseer een dames party bij jou thuis

Zie jij het helemaal zitten om een onvergetelijke avond te organiseren? Natuurlijk is een dames party van Pleasure4all ook een perfect idee voor een vrijgezellenfeest*. Een paar dingen om rekening mee te houden:

  • Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn
  • Er moeten inclusief gastvrouw minimaal 7 gasten aanwezig zijn om een erotische homeparty door te laten gaan

Wacht niet te lang en boek de erotische homeparty vandaag nog. Onze consulentes zullen jou en je gasten graag van alles vertellen en laten zien om er een gezellige en interessante avond te maken!

Voor vrijgezellenfeesten en bijzondere evenementen worden €45,- in rekening gebracht