Een erotische homeparty voor stelletjes

De tijd staat niet stil, ook niet in onze branche. We vinden allemaal het steeds belangrijker worden om ook samen te genieten van onze intieme momenten. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een erotische homeparty voor stelletjes te boeken. Op een erotische homeparty voor stelletjes maakt u kennis met ons zeer uitgebreid asortiment van seksspeeltjes die geschikt zijn voor hem, haar of voor beide.  Op een erotische homeparty voor stelletjes komt alles aan bod om een sleur in jullie seksleven te voorkomen. Onze zeer ervaren consulentes hebben door hun jarenlange ervaring veel bruikbare tips om jullie seksleven weer een boost te geven.

Wat kunt u op een stelletjes party verwachten?

Onze consulentes hebben op een stelletjes party uiteraard een groot aanbod van sekspeeltjes bij zich, maar ook massageolien, glijmiddelen en leuke spelletjes voor een geslaagd voorspel.

Wist je overigens dat er tegenwoordig ook vibrators zijn die tijdens de seks gedragen worden en daardoor elkaar samen trillend laat genieten? Een stelletjes party van Pleasure4all Homeparties is vooral langdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk. Onze consulentes weten op een leuke en hilarische manier snel het ijs te breken waardoor zelfs de meest sceptische aanwezigen zich snel laten meenemen in de verhalen van de anderen.

Een stelletjes party van Pleasure4all staat garant voor een avond vol plezier en heel veel lol.

9.jpg
Pleasure-4-all-4-van-12.jpg

Een thuisparty voor stelletjes

Lijkt het je leuk om na bovenstaande uitleg zelf een thuisparty voor stelletjes te organiseren? Voor een geslaagde thuisparty voor stelletjes is het noodzakelijk dat je minimaal zes stelletjes/koppels bij jou thuis uitnodigt op een datum en tijdstip dat je zelf bepaald. Dit kan desgewenst ook overdag of in het weekend. Voor een thuisparty met stelletjes vragen wij geen kosten. U zorgt voor een hapje en een drankje voor uw gasten.  Onze consulente laat alle aanwezigen ons uitgebreide assortiment zien, ruiken, proeven en voelen.

Wil je meteen een thuisparty voor stelletjes boeken dan kun je hier je gegevens achterlaten.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog vragen neem gerust contact met ons op!

Stelletjes party boeken

Wil je graag een thuisparty voor stelletjes van Pleasure4all boeken? Klik op de onderstaande knop om je party te boeken!